Bar/Lounge

 • Grappa Bar och Matsal

  Baren

  Här hittar du en stor bar, goda drinkar och trevliga bartendrar- Allt man kan önska! Den perfekta platsen för after work-mingel och slappa stunder på våra sköna soffor och fåtöljer.

 • Grappa Bar och Matsal

  Grappa

  Vi har förmodligen Skandinaviens största Grappasortiment! Kort historia om drycken Grappa: Förr drack den rika överklassen vin. De fattiga vinbönderna hade inte råd med detta trots att det var de som framställde vinet. De blev helt enkelt hänvisade till att använda druvresterna, så kallat vinaccia till att framställa Grappa, som av överklassen inte ansågs vara drickbart. Grappa blev vad man berusade sig med om livet kändes besvärligt eller värmde sig med tidiga kalla höstmornar ute på fälten. Med tiden så utvecklades destillationstekniken för Grappa, i början användes vattenbad, bagnomaria och under 1950-talet och 60-talet så förfinades metoden. Under första världskriget så spreds Grappan med hjälp av italienska soldater över hela italien och hittade en ny kundkrets. På 70-talet fick Grappan sitt genombrott och började ses som ett intressant och spännande alternativ till andra traditionella avecer. Idag har Grappa blivit rumsrent. I takt med att nyfikenheten och medvetenheten ökar bland konsumenter, har även olika stilar på Grappan ökat, så det finns mycket att upptäcka....mycket av detta finner ni hos oss på Restaurang Grappa Matsal & Bar! Hjärtligt välkomna!

 • Välkomna!

  Här hittar du en stor bar, goda drinkar och trevliga bartendrar- Allt man kan önska! Den perfekta platsen för After Work-mingel och slappa stunder på våra sköna soffor och fåtöljer. After Work har vi varje vardag från kl 16:00-18:00, då bjuder vi alltid på något gott till drickat och ni beställer Öl, Vin och cider från 50 kr!


Har hittar du Goda drinkar och trevliga bartendrar- Allt man kan-Önska! Den Perfekta Platsen för After Work-mingel och slappa stunder i våra soffor och fåtöljer..